728x90 AdSpace

  • Latest Posts

    Monday, 18 December 2017

    Chili Periuk Tekanan







    Total: 50 min  Prep:15 min  Cook: 35 min  Yield: 4 servings  Level: Intermediate

     Ingredients


    Arah

    Tonton cara membuat resipi ini.

    Letakkan daging itu dalam mangkuk besar dan campurkan dengan minyak kacang tanah dan garam. Mengetepikan.

    Panaskan periuk tekanan berat 6-kuas pada panas yang tinggi sehingga panas. Masukkan daging dalam 3 atau 4 batch dan coklat pada semua sisi, kira-kira 2 minit setiap batch. Setelah setiap kelompok ditenun, letakkan daging itu dalam mangkuk besar yang bersih.

    Setelah semua daging ditenun, tambah bir ke periuk untuk menanggalkan periuk.

    Mengikis bit pelik dari bahagian bawah periuk. Masukkan daging kembali ke periuk tekanan bersama-sama dengan salsa, cili tortilla, lada cipotle, sos adobo, pes tomato, serbuk cili, dan cumin tanah dan kacau untuk menggabungkan. Kunci penutup di tempat mengikut arahan pengeluar. Apabila stim mula menghilang dari periuk, mengurangkan haba ke tahap rendah, cukup untuk mengekalkan wisel yang sangat lemah. Masak selama 25 minit. Keluarkan dari panas dan berhati-hati mengeluarkan stim. Berikan segera.


    AB
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 comments:

    Post a Comment

    Hi, please leave your comment.
    Hai, sila tinggalkan komen anda.

    Item Reviewed: Chili Periuk Tekanan Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top